Vámpírok

Ma is léteznek vámpírok

2015. augusztus 16. 16:41 - Vampireg

Vámpírok ma is vannak,de nehezen lehet őket észrevenni mivel beépülnek a tömegbe.

Lehet hogy ez furcsán hangzik de már nem szokás nyakat csapolni vagy más testrészt.Régebben nem jelentett ez az eljárás akkora kockázatot mint ma,mivel komoly betegségek voltak,így ha egy ember meghalt nem nyomoztak a tettes után.Napjainkban már a kórházak jelentenek csábítást,vagy a vérvétel utáni állomások.Nem azt akarom ezzel kifejezni,hogy ezek nem jelentenek veszélyt,de szerintem senki sem gondolná,hogy a kórházból eltűnt vér egy vámpír tulajdonában van.

Egy vámpír napi 3-4 liter vérrel érzi jól magát,de ha a napi bevitel 2 liter alá csökken akkor sem lesz semmi baj.Az állatok vére is tápláló így megcáfolnám hogy nem lehet vele jóllakni.Persze kivétel néhány állat vére:nyúl,patkány,mókus stb..Az őzek nagyon egészséges vérrel rendelkeznek,így közkedvelt ha nem tudunk emberi vért szerezni.Ami érdekes...az őzek közül is csak az őzsuta vére ízletes,a bak vérén lehet érezni a hormonok túltengését.

A lényege az egésznek az,hogy a vámpírok elvegyülnek,talán nem is gondolnád de lehet az egyik rokonod,szomszédod vagy a barátod is közülünk való.Nem tudhatod mikor figyelnek és hol vannak.Lehet hogy holnapra már nem élsz vagy te is egy leszel közülünk.Az emberek veszélyben vannak,nem tudják hogy mik vannak a klánok között kialakulóban.

Ha valaki segítene nekem írjon!Minden kérdésre válaszolok.(valaki3778@citromail.hu)

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://vampiremoon.blog.hu/api/trackback/id/tr657710726

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása